- Matematik epilepsi

Just nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska dyka upp och försöka lära mig matte.

jag suger verkligen på matte och det är inget skämt. Alla siffror snurrar runt som i ett enda virrvarr och när jag äntligen tror att jag förstår ja då går det åt helvete iaf sen på provet.

Jag kan inte och det verkar ingen fatta. Jag är mattehandikappad kan man säga.Eller matte epilepsi. jag får totala spastiska ryck när det är dags för matte och jag förstår ingenting. Min matte lärare hatar mig och jag vet inte hur jag ska kunna ta mig igenom detta utan att det ska bli jobbigt åt det. 

suck jag blir tokig.
Om inte ens en utbildad lärare kan hjälpa mig hur ska då Tobbe klara det?? 

Kanske är jag bara allt för negativ nu vem vet han kanske lyckas att lära mig något.... men jag har inte lärt mig något på nästan ett helt år av matte och jag fattar inget hur ska han kunna lära mig ett års matte på bara en eftermiddag?
 

 

- Idiot!

du är en jävla idiot! du försökte våldta mig när jag låg och sov. du är helt jävla pantad !!!!! dra åt helvete din jävla äkliga satans unge.

Fy fan för dig!

DRA ÅT HELVETE OCH KOm INTE MED URSÄKTEN ATT JAG VILLE ! ! JAG LÅG FÖR FAN OVH SOV !!!!

- Listor ...

Jag är en sån där människa som tycker om att skriva listor, listor för allt möjligt.
Men varför skriver jag dom? det vet jag inte. kanske för att se hur mycket det verkligen är som man tex tycker illa om.

Jag såg hans lista men låtsades som ingenting. hann inte läsa allt men en hel del såg jag.
Det var en lista över anledningar att göra slut eller inte göra slut. den ena sidan var full av saker varför han borde göra det och den andra sidan fanns 3 anledningar varför han inte borde det.
*Om han bara viste att jag sett den, då skulle han förstå varflr mitt självförtroende har gått i botten. Visst när jag frågade om den idag ville han inte prata om den, han sa att den inte spelade någon roll längre.
Att det inte betydde något.
Men för mig betyder det mycket. jag vet att jag inte borde ha tittat men den låg så öppet på pallen. hur skulle ja kunna låta bli. Trodde det var en dikt, men jag hade fel. Om jag bara vetat hur jag skulle må efter att ha tittat hade jag aldrig gjort det.

Gud så dum jag är!!!

Och mitt tidigare inlägg idag var nog bara dumt så därför har jag betsämt mig för att ta bort det! det var ett dumt inlägg när jag var arg och ledsen och besviken. Därför överreagerade jag på något som jag inte borde ha överreagerat på.

Jag är en människa som behöver skriva av mig ibland. Men vad ska ja säga det är ju ändå inte många som läser min blogg skulle jag tro.

Det jag vill ha sagt med detta Inlägg är iag att Listor suger och jag ska absolut sluta med dem nu!


Jag hoppas att du iaf kan komma på mer saker nu varför du vill ha mig kvar.


RSS 2.0