- Uppdatering om livet

mitt sisista oktober/november lov, och hur spenderar jag det ?!

jo jag jobbar självklart!

visst jag får ju en del när jag är klar men endå. palla.
Det som är bra med det hela är att i morgon kommer Madde hjälpa mig därute.

Hur mår jag idag?
Ja det kan man ju diskutera. jag känner en konstig tomhet som jag faktiskt för en gångsskull vet vart den komemr ifrån men det är inget jag tänker röja här!
dagarna går fort, lite för fort och jag hinner inte riktigt med dem. Jag är totalt förvirrad hela tiden och vet knappt vad som är upp och ner. det är otroligt eller hur?! att man ena sekunden har full kontroll över sitt liv och i nästa sekund har man ingen som helst koll och det man helst av allt vill göra är att gräva ner sig någonstans och bara försvinna ett tag.
Just nu vet jag inte alls vad jag vill, jag som har vart så säker på vad jag ska bli och vad jag ska göra efter gymnasiet har nu ingen som helt aning om jag ens vill det längre?!
Hur ska jag kunna bestämma mig på en sån kort tid?!
Nog om det. För övrigt mår jag nog ganska bra. jag har funnit mig i att jag faktiskt inte har så bra kontakt med min klass, eller ja iaf just nu. vissa dagar hatar jag det men just nu är det okej.
Jag nöjer mig mer än gärna med mina vänner som jag har!

Studenten?!
ska man ta och diskutera det också kanske ?!
Ser fram emot att äntligen få ta studenten men samtidigt är jag ju som sagt skit förvirrad över allt just nu, men förhoppningsvis så löser det sig med tiden.
i början av året, eller jag  tror det var i början av året, försökte jag hänga med allt som rörde sig om studenten. men just nu är allt jag är intresserad av, balen, mössorna och själva studenten. festerna och kryssningen känner jag inte dirket för längre och väljer att fira med nära vänner och min underbara Jesper<3.

på tal om underbara vänner och underbara jesper så ska jag nog återgå till att vara social med Madde och Jesper som då ligger i min säng, Madde som då är en studerande på karolinska institutet(biomedicinska analytikerprogramet)  ligger och är duktig och pluggar- för till skillnad från mig som då trotts att jag är lika gamal som henne fortfarande går på gymnasiet, har hon inte lov men är dock ledig i morgon.
Jesper ligger och låtsas nog vara intresserad av vad hon har i sitt häfte. men Det är som om hon verkligen pratade ett annat språk ibland man fattar inte vad hon pratar om. Madde är verkligen smart och jag brukar kalla henne min levande miniräknare, men ska nog säga att hon har ett jävla bra minne!
det är otroligt vad mycket jag har att skriva bara om en av mina vänner vänta bara tills jag sätter igång med hela min vänskapskrets. då komemr det bli miltals sidor om dem.

dags att säga adjö och god natt för mig min ska väl avsluta som förr i tiden med ett visdomsord för dagen: 

                 Sådan enighet skall råda emellan er att när den ene gråter skall den andre känna smaken av salt
None



- En helt ny plan!

jag har en plan!

så storslagen som det bara kan bli.
den enda frågan är: kommer jag kunna genomföra den?

det är ofta jag säger att jag ska ändra på mitt liv att jag ska börja om och göra något bra med det. det är bara ett enda problem. jag genomför aldrig mina planer.

det kan vara för att jag pratar öppet om vad jag tänkt mig. att jag får folk att tro på mig och sedan misslyckas jag totalt.
jag tror att det är bättre om dom är ovetande och jag har det för mig själv.

jag kan iaf säga en sak och det involverar att jag ska bli smalare. ja. men jag tänker inte berätta på vilket sätt jag ska genomföra denna plan.
men den är storslagen. hoppas jag. Inget kan gå snett och det kommer bli ett hejdundrande kalas när ja är klar och nått det ställe där jag vill vara.


önska mig lycka till.


//sofi

RSS 2.0